Engleza, întrebare adresată de leuugaby, 8 ani în urmă

Cine mă poate ajuta cu traducerea???
Vă rog eu. ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancairina060
1

Răspuns:

Buna, Laura.

De asemenea, vom urca râul cu caiace și vom participa la proiectul „fotografie repetată”. În fiecare an, voluntarii fac fotografii din aceleași locuri din jurul parcului. Anul acesta, grupul meu va face câteva dintre fotografii. Apoi, experții le pot folosi pentru a identifica problemele de mediu și pentru a proteja parcul.

Ghici unde sunt! Sunt în Groveland, un orășel chiar lângă Parcul Național Yosemite. Mâine merg la un grup de voluntari în parc și abia aștept.

Cred că mă voi distra minunat în Yosemite! Ce ai de gând să faci vara asta?

Vom dormi în corturi pe malul râului Merced. În timpul zilei, slujbele noastre vor include probabil ridicarea gunoiului și repararea cărărilor din parc. Este important să avem grijă de mediul nostru. Mă aștept că vom avea treburi de făcut și la camping, cum ar fi spălatul și ajutarea în bucătărie. Dar nu mă deranjează - va fi distractiv să trăiești în pădure! Sunt sigur că voi vedea câteva animale sălbatice interesante, dar sper că faimoșii urși negri Yosemite nu se vor apropia prea mult! Scrie înapoi, Wendy.


leuugaby: Mersiiiiii
Răspuns de antonia2807666
1

Răspuns:

Buna Laura!

A. Mergem asemenea râu, in kayaks si vom lua parte la proiectul "repeat photography". In fiecare an voluntarii fac poze din aceleași locuri pe lângă parc. Anul acesta grupul meu va face câteva poze apoi experții o sa le folosească ca să găsească probleme ale parcului si sa il protejeze.

B. Ghicește unde sunt! Sunt în Groenlanda, un sat mic in afara parcului național Yoseminte. Maine o sa particip la un grup de voluntari in parc, abia aștept!

C. Cred ca o sa ma distrez foarte mult in parcul Yoseminte! Ce o sa faci vara asta?

D. Mergem sa ne culcam in corturi pe banca Merced River. In timpul zilei joburile noastre probabil o sa includa repararea soserilor din parc. Presupun ca o sa am foarte multe treburi de făcut la câmp,de exemplu sa spăl si sa ajut la bucătărie. Dar nu îmi pasa, o sa fie amuzant sa trăiesc in pădure! Sunt sigura ca o sa vad animale sălbatice foarte interesante, sper ca ursii negru a lui Yoseminte nu o sa vina prea aproape de noi!

Răspunde-mi /scrie-mi

Wendy

succes!!

Alte întrebări interesante