Limba română, întrebare adresată de Alinnila123, 8 ani în urmă

Cine ma poate ajuta, dau coroana! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Buna! Desi nu cunosc care text trebuie valorificat, iti voi da un raspuns, avand in vedere experienta mea de profesor invatamant prescolar!

Frumusetea jocurilor nu depinde neaparat de locul desfasurarii, atat timp cat conducatorul acestuia detine "chiea succesului" !

La ce ma refer? daca conducatorul jocului are materialele necesare,  stie sa descrie regulile acestuia, recompensele si complicarea acestuia pentru a atrage cat mai mult participanti, locul desfaurarii nu mai este o problema.

O sa plec de la un exemplu care te poate ajuta sa intelegi la ce ma refer.

Daca as juca jocul  "Nu te supara frate!" , pe care sunt convinsa ca il stii si tu, as specifica regula jocului, numarul participantilor, recompensele si participarea in ordinea numelor. Cu siguranta nu va importa locul desfasurarii, daca aceste conditii vor fi indeplinite. De asemenea orice joc ai dori sa joci ( joc de rol, joc didactic, joc logic, joc matematic, joc liber) trebuie sa stii cum sa il explici, ce reguli are, ce recompense, ce sanctiuni, trebuie sa stii cum sa il complici si atunci nu va avea neaparat a importanta locul in care se desfasoara.

Daca insa doresti un loc anume in care sa desfasori orice joc doresti, atunci ai nevoie de un anume spatiu de joc ( clasa, camera ) pe care trebuie sa il organizezi astfel incat sa poti obtine succesul scontat si performanta scopului propus!

Explicație:


Alinnila123: Bună seara, pot sa va mai întreb ceva?
Komisarul: cu siguranta
Alte întrebări interesante