Limba română, întrebare adresată de anamariavasile93, 8 ani în urmă

Cine mă poate ajuta?
Dau coroană!
Textul nu trebuie să fie chiar lung.
Plzzzzzzzz​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariallorenaa
2
intr-o dimineata rece si umeda,cuun cer cenusiu gata sa verse peste lume o perde de apa,eu si familia mea am pornit intr-o excursie la lacul sfanta ana.
chiar daca vremea nu ne zambea,eu tot eram bucuroasa.mergeam tumai in judetul harghita,era o bucurie pentru mine.mama statea linistita in bancheta din spate,sora mea mai mare butona telefonul de parca venea in secunda urmatoare apocalipsa,fratele mau mai mic se juca ,,popa prostul,,cu sora mea mai mare,tata conducea tacut masina cu 60 la ora,iar eu priveam cu entuziasm pe geam.
intr-un sfarsit am ajuns.lacul sfanta ana.numai dintr-o privire am ramas uluita.mu-mi venea sa cred,acolo era asa de frumos si linistit.lacul sfanta ana este singurul lac vulcanicdin romania.este situat in masivul ciomatu din jud harghita,pe stanga raului olt,in apropiere de statiunea tusnad.evident ca vara sunt o gramada de oameni acolo,pt ca unii vor sa viziteze capela sf ana,altii vor sa mearga sa inoate iar altii care sunt fascinati de legendele lacului.

anamariavasile93: mulţumesc ,dar cred că e puţin cam lung
mariallorenaa: Puteți improviza și tăiați unele fraze
anamariavasile93: bine
Răspuns de mariamateicristian
0

Răspuns:

Excursia

Într-o seară de primăvară, părinții mei mi-au zis că vom merge într-o excursie la munte cu verișorii mei. M-am bucurat foarte mult, deoarece nu i-am mai văzut din vara trecută.

Când au venit verișorii mei și după ce-am pregătit bagajele, ne-am urcat în mașină și am mers la Lacul Roșu. Era fascinant și foarte mare. Vărul meu Marius mi-a zis că e cel mai mare lac din România! Ne-am așezat lângă el și am avut un picnic, apoi Marius ne-a zis o legendă despre lac. Mi-a plăcut foarte mult legenda! După aceea, ne-am plimbat pe lângă el. Noi am fi vrut să ne băgăm în lac cu costumele de baie, dar apa era rece și puteam răci.

Seara, am plecat puțin triști acasă, deoarece mai voiam să stăm la lac. Însă a fost o zi de neuitat!

Explicație:

Sper că e bun.

Succes!

                                                                                           mariamateicristian

Alte întrebări interesante