Matematică, întrebare adresată de mariannicula79, 8 ani în urmă

Cine mă poate ajuta la 13 va rog​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionuthrituc05
0

Răspunnu știu s

Explicație pas cu pas:

Răspuns de andyilye
2

Răspuns:

7

Explicație pas cu pas:

A = B

2(x + 1) - 3 = 2x + 2 - 3 = 2x - 1

avem: 2x - 1 = 2x - 1

deoarece:

în A: x < 3x + 1

în B: 2x - 7 < 2x + 8

\begin{cases} x = 2x - 7\\ 3x + 1 = 2x + 8\end{cases} \iff \begin{cases} 7 = 2x - x\\ 3x  - 2x = 8 - 1\end{cases}

\begin{cases}x = 7\\x = 7 \end{cases} \implies x = 7

A = B = {7; 13; 22}


mariannicula79: Mulțumesc mult
andyilye: cu drag
Alte întrebări interesante