Limba română, întrebare adresată de LaviniashElena, 8 ani în urmă

Cine ma poate ajuta la aceea compunere imi trebuie astazi
Dau coroana va rog ajutat.ma

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de trnmm432
2

Răspuns:

Explicație:

Vara aceasta a trecut atât de repede, vremea însorită,mirosul ierbii proaspete, cerul albastru împodobit cu nori pufoși care semănau cu vata de zahăr pe care o găseai la bâlci când de duceai cu sora ta mai mare. Eu mi-am petrecut vara la pensiunea "Monika". Această pensiune era situată la marginea unui mic sat departe de zgomotul și poluarea din oraș. Îmi amintesc cu drag de momentele petrecute în mica căsuță din lemn.

Amintirea mea preferată este într-una dintre seri. Era trecut de ora 22 poate chiar și mai târziu,cerul era presărat cu stele luminoase iar luna îmi lumina camera cu lumina ei delicata. Părinții mei adormiseră. Priveliștea era uimitoare,mici licurici mișunau, zburând în jurul casei, micul felinar aflat în fața porții oferea destulă lumină încât să pot observa mică creatura care se grăbea să ajungă într-unul dintre tufișurile cu zmeură,era un arici.

Sper că te-a ajutat, dacă nu sunt destule cuvinte mai poți scrie despre un mic iaz cu pești sa flori de pe care picara roua dimineții pentru că tu nu observase i că deja răsărea soarele.


LaviniashElena: Multumesc
Alte întrebări interesante