Limba română, întrebare adresată de buruianamarian68, 8 ani în urmă

cine ma poate ajuta la compunere​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Era o zi frumoasă de toamna . Afara este cald si frumos .Eu si familia mea ne-am hotărât sa mergem sa culegem merele pomilor fructiferi. Am luat scara ,coșurile si un băț si ne-am apucat. In livada erau mulți pomi dar trebuia să-i culegem pe toți pana nu venea frigul! Am început sa culegem ! Eu țineam coșurile, mama grebla frunzele , tata dădea jos de pe scara merele iar fratele meu scutura pomul ca sa cada merele . Ne-am distrat super! Abia așteptam a doua zi de cules mere.

Mult succes!

Sper ca te-am ajutat!

Răspuns de darius182002
1

Răspuns:

E toamnă !Soarele strălucește vesel pe cerul senin.Împreună cu părinții și cu fratele (sora)am plecat la livadă să culegem mere.

Ajunși acolo o priveliște foarte frumoasă ne-a încântat privirea.Pomii încărcați cu mere își lăsau crengile în jos,iarba strălucea datorită picăturilor de rouă iar parfumul fructelor te amețea.De lângă un copac,ne-a întâmpinat Grivei,paznicul livezii ,dând din coadă și lătrând vesel.Am început să culegem merele roșii și galbene punându-le cu grijă în coș,după cum ne-au spus părinții.Mama ne-a promis că ,atunci când vomajunge acasă ,ne va face o plăcintă cu mere.Am lucrat până seara apoi,cînd am ajuns acasă ne-am desfătat cu o porție generoasă de plăcintă cu mere.

Ce frumoasă a fost ziua aceasta și ce minunat este să îți petreci timpul în familie !

Explicație:

Alte întrebări interesante