Engleza, întrebare adresată de Floryna1, 9 ani în urmă

Cine ma poate ajuta la engleza sa îmi traducă o scrisoare?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rhode
1
Draga Jim,

Multumesc pentru scrisoare. Ma rogi sa imi descriu casa. Ei bine, cred ca e foarte diferita de a ta. E o casa mare facuta din piatra cu un acoperis flat diferit.
Camera mea e la etaj. Sub camera mea e camera parintilor mei, care e langa sufragerie. Acolo ne petrecem mult timp si mancam. Sub ea e un alt etaj, cu principalul hol de intrare si bucataria. Mergand la dreapta ajungi in principala intrare. Acolo sunt niste scari care urca in sufragerie. Se afla un depozit intre intrare si bucatarie. Sub holul intrarii si depozit se afla ?? . In final, acolo se afla camera matusii si a unchiului meu. E sub bucatarie si deasupra ??.
Exista un drum mic in fata casei si in spatele ei avem o gradina.
Răspuns de Geta1955
1

Draga Jim

Multumesc pentru scrisoare. Ma rogi sa-mi descriu casa. Ei bine, cred ca e foarte diferita de a ta. E o casa mare din piatra cu acoperis plat.

Dormitorul meu e la etajul cel mai de sus. Sub camera mea e dormitorul parintilor, care e langa camera de zi. Acolo ne petrecem mult timp si acolo mancam. Sub acestea e un alt etaj, cu holul de la intrarea principala si bucataria. La stanga intrarii principale sunt niste trepte care duc sus la camera de zi. Intre intrare si bucatarie e o camara. Noi tinem tot felul de alimente in camara. Sub holul de la intrare si camara e un staul de vite. In final, exista un dormitor al unchiului si matusii mele. Acesta se afla sub bucatarie, si deasupra grajdului.

Exista o alee in fata casei si in spate e o gradina.






Floryna1: Multumesc☺
Alte întrebări interesante