Limba română, întrebare adresată de jeejungwoo75, 8 ani în urmă

Cine ma poate ajuta sa fac un text argumentativ de 0.75 in care sa ecpli ce as alege orele online sau cele traditionale....dau coroana
Va rog muuult......
pana pe 20.05.2020
ora 16:00​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de melintemadalina04
1

Dacă alegi orele tradiționale:

Eu aleg orele tradiționale deoarece timpul parcurs in colectivul școlii este foarte prețios și benefic pentru dezvoltarea mea. La curs imi este explicat detaliat si am dreptul sa intreb ceva dacă nu am inteles. Colectivul te educă, îți dă șansa să înțelegi cu adevărat cum trebuie să fi și să îți parcurgi drumul in viață. Pentru fiecare obiect in parte temele sunt mult mai usoare deoarece exersezi și în clasă cu profesorul și te ajută mult.

Dacă alegi orele online:

Eu aleg orele online deoarece mi se pare mai eficient să primești teme și să studiezi din propriul mediu. Dacă nu inteleg ceva pot merge să caut pe internet informatii plus că având acces la internet am totodată și acces la orice informație. Cand fac ore online am si mai mult timp pentru mine deoarece am acel termen de predare si sunt notat la zi la fiecare temă. Acest lucru mă ajută să înțeleg foarte bine cât evoluez într-o zi, într-o săptămână sau într-o lună și mă încurajează.

Sper că te-am ajutat.


jeejungwoo75: multumesc mult....maine iti voi da coroana
melintemadalina04: mulțumesc
Alte întrebări interesante