Matematică, întrebare adresată de conturidwuj, 8 ani în urmă

Cine mă poate ajuta și pe mine la funcțiile acestea ??Am scris bine sus??​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zdl
1

Dacă graficele se intersectează înseamnă că ele au un punct comun asta înseamnă că f(x)=g(x). folosind legile funcțiilor și egalându-le afli x, abscisa pctului de intersecție. Apoi calculezi f(x) sau g(x) unde x e cel aflat și afli și ordonata punctului de intersecție.


conturidwuj: Mulțumesc mult de tot
zdl: nu ai pentru ce, spor la examen! dacă mai ai nevoie de ceva, da un semn.
zdl: nuj cum merg notificările astea dar încercăm.
conturidwuj: Te pup și ești o fata de nota 10Iti mulțumesc la fel și ție daca nu ai dat bacul încă !❤️
zdl: nu l-am dat, la anul! mulțumesc! dacă vrei poți sa 0rimesti o adresa de email sa mai întrebi. nu sunt mereu available și sunt în perioada tezelor, dar o sa încerc sa îmi fac timp!
zdl: ❤️
conturidwuj: succes în viață și să te faci ce îți place !Eu vreau sa dau la liceul Militar și am cam multe emoții că am Examen pe 26 mai nu sunt As la mate dar sper sa fie bine ! sănătate ❤️❤️
zdl: mulțumesc, la fel! eu as vrea doar sa știu ce vreau sa fac în viata! XDXD. bafta la probele fizice, și la examene. pune emoțiile în a te pregăti și o sa fii okay, nu te stresa foarte mult! keep healthy! take care, toodles!
conturidwuj: Îți mulțumesc mult !La fel și ție !Acum am văzut mesajul deoarece nu îmi apar mereu toate notificarile ...Te pup am o întrebare mama deci nu știu ce s.a întâmplat sau daca am gresit ceva la funcția asta că am reluat.o azi că nu am mai fost in stare sa o scriu ieri și nu știu ce am făcut
zdl: bon, stai linistit(a). care e întrebarea?
Alte întrebări interesante