Limba română, întrebare adresată de vinatorudumitrudanie, 8 ani în urmă

cine ma poate ajuta urgent cu o compunere care sa contina urmatoarele cuvinte:ciuperca,tren,aspirina,nuci,dovleac,randunici,ruginii,spital,lac.Va rogggg urgeeent,dau coroanaaa!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Olivia007
1

Răspuns:

Era odata o ciuperca care ii placea foarte mult sa calatoreasca cu trenul dar mereu avea dureri de cap dupa ce calatorea cu trenul si lua o aspirina.

Într-o zi pe cand isi lua el aspirina îi pica în cap niste nuci se uita-n sus, se uita-n jos dar nu vazu pe nimeni sa le arunce dar nici nuc nu nu a vazut.

În a doua zi pe cand cobora din tren "spack" se auzi de sub ciupercuta se uita-n jos si vede un dovleac mare ce era spart "Mamă, da cat nenoroc sa am eu?" se gandi ciupercuta dar n-avea ce face, asa ca si-a continuat drumul spre casuta asa plin de dovleac pe el. In timp ce mergea, ciupercuta a auzit niste rasete se uita in dreapta se uita in stanga se uita in sus si vazu cine radea de el, erau niste randunele ce stateau oe niste fire ruginite ciupercuta isi continua drumul dar dintr-o data aluneca de un vierme ce se plimba si ajunge la spital care era langa un lac mare si frumos iar de-atuncia ciupercuta nu a mai avut ghinion asa de mare.

Alte întrebări interesante