Limba română, întrebare adresată de ada2826, 8 ani în urmă

Cine mă poate ajuta ? Va rog mult ! Îmi trebuie cat mai rapid .
Alcătuiți o compunere despre impactul și efectele negative ale televizorului și ale internetului asupra elevilor .
Cat mai multe idei va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeastefanica4692
2
De ce ne afectueazã televizorul și mediul virtual?

Chiar dacă nu toți recunosc televizorul și mediul virtual ne afectează pe fiecare.Însã cel mai mult ne afectează pe noi elevii.
Sunt sigur\sigura că fiecare dintre noi în timpul liber se uită la televizor sau ascultă muzicã pe telefon. Dar dacă noi stăm prea mult la televizor sau stăm prea mult pe telefon acestea ne pot afecta un fel sau altul. În primul rând eu cred că dacă ne uităm prea mult la televizor devenim dependenți de o emisiune sau un desen animat și când prietenii noștri vor vrea să ieșim afară noi vom spune că nu putem pentru că ne uitam la televizor sau stăm pe telefon.
În al doilea rând eu cred că dacă stãm prea mult la televizor vom lua în greutate mai ales dacă consumăm alimente cum ar fi:chipsurile,mâncarea fast food sau băuturile carbogazoase.
Poate doar eu conștientizez asta dar dacă stăm prea mult pe telefon nu ne vom desprindă ușor,ușor de mediul înconjurător și chiar din păcate unii elevi se lasă de școală din cauza că ar fi mai bine să stea pe telefon sau la televizor.
Din acest fapt eu cred că televizorul și mediul virtual ne afectează pe noi elevii și în unele cazuri chiar și pe adulți.





Sper ca te-am ajutat!

ada2826: Da . M-ai ajutat !
ada2826: Mulțumesc mult de tot !
andreeastefanica4692: cu placere
Alte întrebări interesante