Limba română, întrebare adresată de Lavinia1113, 9 ani în urmă

Cine-mi face un referat bun (daca se poate de 10) dintre relatia mea cu Dumnezeu ? Dau 10 pcte.
Referatul trebuie sa fie intelept pentru religie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Pitiku2
0
Cu totii avem relatii. Relatii intre parinti si copii, relatii intre sot si sotie, relatii intre frati, relatii intre prieteni, relatii intre doi tineri, indragostiti unul de celalant. Cu totii am vrea ca relatiile acestea sa fie foarte bune. Prin ele capatam bucurie, implinire, dragoste, protectie s.a.Intr-o relatie adevarata este intotdeauna dragoste, sacrificiu, acolo nu este nimic de ascuns, Intr-o relatie adevarata increderea este totala intre cele doua parti (sot – sotie, amic – amic,…)Relatia consta chiar in lucrul de a cunoaste persoana, nu putem avea o relatie fara a cunoaste persoana respectiva. In al doilea rand intr-o relatie cele doua parti petrec mult timp impreuna, comunica, isi impartasesc opinile, bucuriile, necazurile, problemele, calatoresc impreuna, fac activitati impreuna, cunosc foarte multe unul despre celalant.

Lavinia1113: Pitiku2 , e bun (foarte bun) dar nu e ceea ce am cerut ! Eu am cerut un referat intre mine si Dumnezeu !!!
Răspuns de Denisa2002
4
Pentru a fi mai credinciosi nu trebuie neaparat sa mergem la biserica, noi oameni ar trebui sa fim in legatura directa cu Dumnezeu pentru a ne putea increde mai usor in el si pentru a respecta poruncile lui.
In cazul in care nu putem sa avem o legatura directa cu Dumnezeu , apasati de pacate trebuie sa cerem ajutorul unui preot care a primit darul de ai ajuta pe oameni sa mearga pe calea Lui. Nu trebuie sa ne indoim de credinta noastra ci sa o facem mai intensa chiar daca ste mai greu.
A ne ruga este cel mai bun prilej de a-i spune lui Dumnezei ce ne doare.

ASTA A FOST DOAR CA EXEMPLU! Iti poti lua cateva idei si sa incerci s-o faci tu singura.Sa te gandesti cum este relati ta cu Dumnezeu. Daca este daca nu incearca sa FIE!

Denisa2002: in ce clasa esti?
Lavinia1113: a VII - a
Denisa2002: ^_^
Lavinia1113: Tu ?
Denisa2002: a VI-a
Denisa2002: am 12
Denisa2002: tu cati ani ai?
Lavinia1113: 13
Denisa2002: multi inainte!
Lavinia1113: Mersi
Alte întrebări interesante