Geografie, întrebare adresată de ciochiucosmin, 8 ani în urmă

Cine poate sa ma ajute si pe mine ?
DAU COROANA !!!
Multumesc !
=D

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tardboy1990
2

Orasul bucuresti este un important centru cultural si administrativ al romaniei. El aduce in fiecare an venituri considerabile prin afontul de lucratori din judetenele din imprejurimi pe care necesitatea unui loc de munca ii aduce in capitala,unde industria e in floare.

El a luat parte la revolutia din 1989 prin care a fost inlaturat de la conducere dictatorul ceausescu si in anul 1459 apare prima atestare istorica a orasului de Vlad tepes.

Palatul parlamentului,Muzeul antipa,Ateneul român,Muzeul national de arta a romaniei,arcul de triumf si piata revolutiei.

Peste 10 ani eu consider ca bucuresti-ul se va moderniza,vor aparea mai multe locuri verzi pentru a diminua poluarea excesiva care este atat de aparenta in capitala,traficul cred ca se va rari si sper ca unele cladiri vechi vor fi reconsolidate.

Strainii au numit capitala "Micul paris" din cauza arhitecturii atat de frumoase de care este plin tot bucurestiul,cladiri construite in secolul 18 si 19 ce bucura ochiul prin arcade si ferestre largi,cand intri in bucuresti,in cartierele potrivite,pari a fii transportat intr-o alta lume,intr-un alt timp,sa nu mai vorbesc de momentul in acre ai ocazia sa observi arcul de triumf de la bucuresti care seamana atat de mult cu cel din Paris.


ciochiucosmin: Poftim ! Bucura-te meriti coroana din plin...
tardboy1990: bai iti multumesc,chiar nu trebuia.
ciochiucosmin: Scuze , nu te supara ca iti zic ,dar ai un vocabular asemanator cu profa mea de mate =D
tardboy1990: nu ma supar,presupun ca e un compliment deci iti multumesc
Alte întrebări interesante