Limba română, întrebare adresată de laurageorgi2001, 9 ani în urmă

Cine poate sa-mi descrie intr-o pagina A4 un film. Orice film. Va rog !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tinu4
0
Contra timp este un film de televiziune bazat pe formatul spaniol "Cuenta atras” și este produs de MediaPro Pictures pentru ProTV. Producția continuă povestea personajului Călin Boboc din serialul Băieți buni. Proaspăt promovat în funcția de inspector-șef la Crimă Organizată, Călin Boboc (Dragoș Bucur) reia lupta împotriva mafiei alături de Bogdan (Andi Vasluianu), Dobrescu (Ion Sapdaru), Lori (Raluca Aprodu), Maria (Tili Niculae) și de procurorul Iacob (Victor Rebengiuc). Ținta lor este clanul fraților Javela, format din Sandu, actualul cap al grupării, Nicu, fostul lider, și Paris, un gangster mărunt.

În urma unei riscante operațiuni sub acoperire, polițiștii reușesc să-l captureze pe Sandu. Cazul pare aproape finalizat atunci când Paris acceptă să depună mărturie împotriva fratelui său. Însa in momentul în care Lori, colega și fosta iubită a lui Călin, este răpită și amenințată cu moartea, lupta devine o periculoasă cursă contra cronometru. În numai 5 ore, polițiștii trebuie să o salveze pe Lori și să ducă și ancheta la bun sfârșit! Contra Timp 2: Fara Scapare este un film de televiziune bazat pe formatul spaniol "Cuenta atras” și este produs de MediaPro Pictures pentru ProTV. In timp ce Boboc si Lori sunt in Spania pentru a il escorta pe Corsicanu - un temut traficant de carne vie ce urmeaza a fi extradat - Bogdan, Maria si Dobrescu se confrunta cu un criminal in serie psihopat, care isi arde victimele de vii.De la distanta, Boboc incearca sa-i ajute in ancheta. Corsicanu insa deturneaza cu ajutorul unei complice avionul care se indrepta spre Romania, tinandu-i prizonieri pe Boboc si pe Lori. Intre timp, ucigasul face alte victime. Echipa din Bucuresti descopera o legatura intre crime si un accident care a avut loc cu mult timp in urma, insa nu pot pune cap la cap informatiile.


Personajul principal este Călin Boboc, inspector-șef, care luptă pentru anihilarea celui mai mare clan mafiot, al fraților Javela, din București alături de colegii lui de la crimă organizată. Lucrează sub acoperire și reușesc să-l prindă pe Sandu, capul clanului. Paris, fostul lider al grupării, acceaptă să depună mărturie împotriva liderului mafiot. Totul se transformă în luptă contra timp când colega și fosta iubită a lui Călin este răpită și amenințată cu moartea…

Alte întrebări interesante