Engleza, întrebare adresată de Wolverine12, 8 ani în urmă

Cine poate sa-mi traduca si mie asta fara google translate?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de doinita050898
1
O frumoasa istorie de Craciun
Era ajunul Craciunului.Pregateam ciorapii impreuna cu sorma mea mai mica,Clarry,care canta colinde, deoarece era foarte entuziastica. 
Brusc,am vazut in ascunzatoare o bucata mica de hartie sub copacul de Craciun decorat cu ingeri de cristal,panglica care avea culoarea ca apusului soarelui si steaua acoperita cu praf auriu de aur.Am intrebat-o rapid de hartie , si Clarry mi-a zis ca nu e important.Ea mi-a aratat pagina de jurnal cu desen amuzant a lui Mos Craciun:el era cu sania lui,cu barba sprintata cu turta dulce,si cum el bea un pahar de lapte,un grup de colindatori il hraneau pe Rudolf cu mere rosii ca sangele.
Dupa cateva minute,m-am gasit pe mine uitandu-ma la un smarald verde,si m-a luat o senzatie de cutremur de coloana verticala.Am realizat ca fereastra era deschisa. Acesta a fost momentul cand am vazut asta:o umbra mica,o umbra neagra iarna pe uimitorul cer.Mi-am luat haina si am iesit afara. Fulgii de zapada m-au inconjurat ca niste diamante zburatoare.Un pas mai aproape.Inca unul.Cand, am inceput sa fug.Umbra a inceput sa ma sperie,deaorece si ea a inceput sa fuga.Urmatorul lucru mi-am amintit despre ocupare.Umbra era doar un catelus acoperit cu cenusa.Probabil,era o chestie in cosul de gunoi de o vreme.
Cand familia mea au intalnit un caine,au crezut ca e un cadou,asa ca l-am luat. Sora mea l-a numit pe catelus Mistlotoe si l-a luat cu ea cand a vrut sa patineze, au coborat jos de pe dealul cu zapada ca zaharul.
Catelusul este acum o parte a familiei, si la fiecare Craciun si il imbratisam imprejur pe Mistloe
Alte întrebări interesante