Engleza, întrebare adresată de alex20023, 9 ani în urmă

cine poate sami traduca textul thanksgiving and the pilgrim fathers

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sabrina12
3
În anul 1621, la un an după sosirea lor în Lumea Nouă (America), Părinţi Pilgrim se aşeză la masă şi au mâncat prima masa Ziua Recunostintei.
Cine erau aceşti oameni? De ce au fost ele şi mulţumiţi? Pelerinii au fost un grup de sute de oameni care au părăsit Anglia pentru reasons.As religioase au vrut un stil de viaţă pur şi simplu, nu decoratiunile bogat al Bisericii şi aroganţa de episcopi sale, ei au fost puritanii calldes. La acel moment - atunci când James I a decis Englend nimeni nu a crezut în lucruri ca de toleranţă religioasă, astfel puritanii au fost amendati, închişi, şi, în final alungaţi din ţară.
Septembrie 1620 16-lea le-a gasit în portul Plymouth urcă la bordul unei nave foarte vechi, Mayflower, să navigheze prin Oceanul Atlantic la călătoria Noua World.Their era plin de pericole şi difficulties.The valuri brute de rulare al ocean şi lipsa de fodd şi apă transformat călătoria Pilgrim's într-un coşmar. Din fericire, o mult mai dor de ţărm de nisip a intrat în vedere cu privire la şaizeci şi cincea zi.
Pelerinii foame, speriaţi şi de rău a decis să aterizeze şi a înfiinţat lagărul de la un loc de nord a terenului dat acestora de către Compania Virginia (care este acum de stat din Massachusetts).
Fericire simţit ca şi cum au ajuns la ţărm a fost shortlived.It a fost timp de iarna, atunci când a avut arrived.They mâncarea foarte puţină, la stânga şi la nici un acoperiş deasupra capului lor, doar congelate la sol, vânturi ascuţite şi zăpadă violente storms.Consequently, oamenii s-bolnav şi a murit unul după other.When totul în jurul a părut a fi extrem de ostil Pelerinii slabe şi deziluzionat, ceva neasteptat happend.Some locale de indienii americani a venit la help.They adus de porumb pelerini, Turcia şi alte vânat sălbatic. Ei, de asemenea, le-a arătat în cele mai bune placedto de peşte şi de vânătoare
Astăzi, ziua de joi al patrulea noiembrie, americanii au o familie specială get-impreuna, pentru a sărbători day.It Thanksgivin este un moment tradiţional atunci când dau mulţumiri lui Dumnezeu pentru toate lucrurile pe care le au.
Deşi au gustat schimbare, porumb, curcan, dovleac si sos de afine sau pe bază de gelatină în continuare parte din ziua recunostintei, cina americana ca simboluri de supravieţuire.

Dacă e ceva greşit corectezi.

alex20023: multumesc
Alte întrebări interesante