Limba română, întrebare adresată de crisu650, 8 ani în urmă

cine știe să deie titluri?
Am niste textulete și trrbuie sa scriu titlurile

va togggg ajutațimă

1.Era atât de bine îngrijită. O cască de motocicletă și-ar fi lăsat amprenta pe Hamburg.Bărbatul Wirkie 2kninscht când a plecat luni dimineață de la Palissekommissuriat din Altona. După ce poliția i-a furat dalim-ul ad cdas în portul motocicletei sale, l-au urmat pe Manuel AL până la linia S TrveaaRs și au tăiat cu turneul său Kraki Cne la Don. sperat de la un Miune Weeee Funcționarii vor fi micstraursch. Pentru că bărbatul nu se bazase pe instinctul poliției de a se urca în mașina lui, s-au confruntat cu bărbatul. Acum a recunoscut că poate să primească mașina în fața banilor.
2.
Leipzig. Concertul a durat doar o jumătate de cântăreț pop a fost scos de pe scenă. Ora când a lovit-o pe steaua Michelle în fața ochilor Medicul de urgență nu a lăsat-o înapoi pe scenă. dintre fanii ei au căzut. Lumina s-a stins, acum există mai multe apariții în discuție.
3.
Koln. Ei dau totul la „Germania mă caută. Apeluri de la oameni care mă batjocorește și superstar - și sunt ridiculizați fără milă. „M-au jenat să fac cotă! Nu mai îndrăznesc să părăsesc casa! Totul a început să plângă imediat, Karina mă are în braț mă face să fiu epuizată mental. Ar trebui să fie acceptați și mângâiați de cineva. Acum am primit anonimatul care are un indiciu despre muzică! "Bună urlet urlet în receptor.
4.
Potsdam. Au unul pe bara! De la dispute: Un sat din Brandenburg cu nouă șapte luni, un membru al Bundestagului și o contesa se ceartă în fața lui Gencht. Oficial, multe păduri și pajiști merg. Idila pură - dacă nu ar fi fost un gard, adjunctul contesei cele două argumente. Uneori trebuia să fure o barcă. Punctul culminant al unui dig lung, apoi în jurul unei căi spre lac, a făcut feudă în cartierul Mira din cele mai frumoase cercuri, scenă de copaci și bombe împuțite în mașină. Locuitori în cinci case, două grajduri și fiecare

va togggg dau coroana va rog ​


crisu650: cine mă poate ajuta?
crisu650: dau coroană
crisu650: va rogggg
crisu650: îmi trebuie urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lucaanamaria160
1

Răspuns:

1...motociclete cu amprenta

2...

Explicație:

1...amprenta motocicletei

2...concertul întrerupt

3...frica oamenilor

4...hoțul de bărci

SPER CA TE-AM AJUTAT!!


crisu650: mulțumesc
lucaanamaria160: cu placere
crisu650: mai am un email daca mai putea ajută
crisu650: sau cine mă poate ajuta?
crisu650: mă poți ajuta îmi trebuie urgent am pus un exercițiu nou
lucaanamaria160: mai vrei ajutor??
Alte întrebări interesante