Limba română, întrebare adresată de user105, 8 ani în urmă

Cineva:
Ce înseamnă pentru tine iubirea?
Eu:... .

Komisarul te rog foarte frumos vreau un răspuns complex , te poti raporta si la familie pentru că este ok.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
4

Răspuns:

Salutare! Draguta intrebare!

Vei spune asa:

Pentru mine, iubirea este un sentiment diferit, dar magic in orice situatie. De ce spun asata? Imi iubesc familia, cu o iubire filiala neconditionata, aceasta fiind singura care ma intelege, ma adora, ma ajuta ori de cate ori sunt in impas, ma sprijina de fiecare data, chiar daca alegerile mele nu sunt tocmai potrivite. De asemenea imi iubesc bunicii enorm, fiindca sunt cei care nu ma " cerata" , dar ma adora si imi sunt alaturi mereu.

Acum sunt adolescent, iar primii fiori ai iubirii i-am simtit deja! Insa este un sentiment diferit fata de iubirea filiala."Flututrii in stomac" expresie pe care am intalnit-o  des ( mai ales din partea fetelor) m-a atins si pe mine. Iubirea este ceva ce nu poate fi scris in cuvinte, ceva care se simte pe viu,  (eu nefiind un poet sau scriitor), dar consider ca este un sentiment pe care toti oamenii l-au intalnit in viata, macar o data!

Cand iubirea te invaluie, esti o alta persoana! Adica te comporti putin diferit de ceilalti: ai ochii luminosi, fata zambitoare, esti mai ingaduitor, mai visator, simti ca plutesti. Bineinteles ca iubirea se manifesta diferit la baieti  fata de fete ( care sunt destul de romantice si traiesc altfel acest sentiment!)

Explicație:

Eu am scris pentru tine   ca  fiind baiat! ( sau poate nu?)


user105: Mă poti ajuta la ultima întrebare postată te rog?
Alte întrebări interesante