Matematică, întrebare adresată de georgianaomg, 9 ani în urmă

cineva ma ajuta? multumesc!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

\text{Daca }A(a+1,a-1)\in G_f ,\text{ atunci e clar ca }f(a+1)=a-1\\f(a+1)=2(a+1)-3=2a+2-3=2a-1\\\text{Ramane sa rezolvam ecuatia:}\\2a-1=a-1\\\boxed{\boxed{a=0}}


georgianaomg: nu, tu chiar m.ai ajutat, multumesc!
Utilizator anonim: cu placere!
Răspuns de mocanualexandrp2ikb6
0

f:R→R a.i. f(x)=2x-3 .

A(a+1,a-1)∈G f <=> f(a+1)=a-1 <=> 2·(a+1)-3=a-1 => 2a-1=a-1 => a=0 .

Alte întrebări interesante