Limba română, întrebare adresată de floresculidia, 9 ani în urmă

Citeste planul de idei.redacteaza o compunere cu titluAniversarea. plan de idei: Introducere:Ioana astepta invitatii. Cuprins:invitatii ofera cadouri sarbatoritei. Copii canta,danseaza si se joaca.Mama aduce tortul.Incheiere:Copiii se despart plini de bucurie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de loredanarosior
2
Astazi esti ziua Ioanei.Fata va da o petrecere acasa la ea.Ioana i-a invitat la petrecere pe urmatorii colegi:Andrei,Sorin,Alin,Ionun,Mihaela,Maria si Elena.Invitatii ajung la petrecere si ii ofera Ioanei cadouri impachetate frumos.Dupa ce sarbatorita isi primeste cadourile copiii incep sa cante,sa danseze si sa se joacde fericiti.Mama aduce tortul facut de ea,preferatul Ioanei copiilor nerabdatori.Dupa ce petrecerea se sfarseste copii se despart plini de bucurie.

floresculidia: ms
loredanarosior: Cu placere
Răspuns de euvica
1
Astazi e ziua cuiva .Ziua e cu soare fetita e frumoasa si bucuroasa si asta inseamna ca e si buna .Mama ei ii aduce tortul.Copiii ii canta La multi ani! Ea a implinit 10 ani dupa ce copiii au mancat sau jucat cu pazzle a facut un porcusor si o fetita .Fetita e fpoarte bucuroasa pt ca a venit copiii la ea acasa multi. Ei ia parut rau ca a plecat copiii.
Alte întrebări interesante