Limba română, întrebare adresată de sulimansibel30, 8 ani în urmă

• Citeşte următorul text care prezintă finalul filmului de animație Regatul de gheaţă: Dar tânăra prințesă îl zări apoi pe Hans pregătindu-se s-o lovească pe Elsa cu sabia. Exersează! asupra ei exact în clipa când trupul Annei se transformă într-o stană de gheață. Elsa își îmbrățișă sora împietrită. Cu ultimele puteri, Anna se aruncă în fața surorii sale. Sabia lui Hans coborî NO juta s Observa să des n vederea Revizu - - Of, Anna! strigă ea, izbucnind în lacrimi. Şi atunci se petrecu un lucru miraculos: prințesa începu să se topească! - Un gest de iubire adevărată va topi până și o inimă înghețată, spuse Olaf, dându-și seama c - Desigur, dragostea! strigă Elsa uitându-se la Anna. Asta era! Elsa descoperise secretul care o putea ajuta să-și controleze magia: doar iubirea putea aduce vara înapoi. Și, astfel, după multă vreme, Arendelle redeveni un tărâm fericit. petrecuse. fa rezumatul​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kolmankarina9336
1

Explicație:

Elsa și Anna s-au îndepărtat foarte mult după ce părinții lor au murit Anna a încercat totul ca să se reunească, dar nu a reușit.

După incidentul cu Hans Anna a învățat că o inimă de ghiață se poate încălzi numai cu iubire adevărată.

După ce Anna a înghețat când a salvat-o pe Elsa, Elsa a fost șocată că sora ei a salvat-o după ce că a fost așa reve cu și că erau și certate, Elsa a îmceput direct să o îmbrățiseze și să îsi ceară scuze, Anna a început să se dezghețe să îsi revină.Când Elsa și-a dat seama a fost foarte fericită.

Când Anna și-a revenit de tot surorile s-au întors în regatul înghețat Elsa a reușit să îl dezghețe apele au revenit la normal nu mai era zăpadă peste tot și oameni nu mai erau așa înghețați. Anna l-a aruncat pe Hans depe o corabie direct în apă și el a ajuns să fie pedepsit foarte grav!

La sfârșit Surorile payinează cu toți oameni di regat foarte fericiți și împliniți vu noa lor regină!

Sper să te fi ajutat! Baftă!


kolmankarina9336: ar trebui să îți apară deasupra răspunsului!
sulimansibel30: nu îmi apare stai putin
kolmankarina9336: ok
sulimansibel30: nu vad coroana dar ți am dat 5 stele
kolmankarina9336: ar trebui să zică marchează ca cel mai bun
kolmankarina9336: și mulțumesc!
kolmankarina9336: mulțumesc
sulimansibel30: cpl
sulimansibel30: acm mi a arătat
kolmankarina9336: ok
Alte întrebări interesante