Limba română, întrebare adresată de brunetikaioa, 9 ani în urmă

Cititi anunturile de mai sus, extrase dintr-o revista pentru copii. Realizati portretele sumare ale autorilor acestor anunturi, asa cum vi-i imaginati voi.
Anunturile sunt:
1. Colectionez postere cu actori,cantareti si formatii celebre. Ofer, in schimb, postere cu sportivi.
2. Pasionata de poezie si de literatura (mai ales S.F.), doresc sa corespondez cu un baiat avand aceleasi pasiuni.
3. Varsta:11 ani
Caut prieteni pentru corespondenta, pe urmatoarele teme:fotbal, O.Z.N., alpinism.
Astept raspuns la casuta postala nr. 1/101 --Iasi.
VA ROG SA MA AJUTATI! <3 :*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dbarbu15
97
1 - O persoana pasionata de filme si muzica. Este o persoana, din punctul meu de vedere, vioaie, interesanta si cu o cunostiinta a filmelor de inviditat. Nu este un mare fan al sportului, dupa cum se intelege din schimburile lui cu postere cu sportivi.

2 - Un om prietenos cu persoane care impartasesc aceleasi placeri. Savureaza lectura in care se gaseste actiune si evadeaza din lumea simpla prin actiunile inexistente gasite in romanurile S.F. De asemenea ii place limba si literatura romana, deoarece este pasionat de poezii.

3 - Este un baiat/fata interesata de benzile desenate cu extraterestrii deoarece ii place sa vorbesca despre O.Z.N-uri, este pasionat de sport, mai ales de fotbal, fiind unul dintre subiectele lui preferate, este sociabil, deoarece vrea prieteni cu care sa vorbeasca si ii place sa traiasca viata din plin, dupa cum observ din pasiunea lui de alpinism. Deoarece prefera scrisorile in loc de retelele de socializare, nu este pasionat de tehnologia moderna.
Alte întrebări interesante