Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Comentati citatul:"Exista o armonie in toamna si o stralucire in cerul ei care nu poate fi regasita de-a lungu verii ca si cum n-ar putea fi cum n-a fost vreodata.
"Percy Shelley".

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Kate10
1
Toamna este unica . Stralucirea cerului tomnatic este diferita de restul anotimpurilor. Natura suporta multe transformari ,inconfundabile si incomparabile cu alte transformari din alte anotimpuri . Natura se pregateste de apogeul ei productiv. 
Răspuns de Utilizator anonim
2
Autorul incepe prin a ilustra toamna prin cuvantul armonie care defineste buna intelegere si concordanta dintre fenomenele naturii si anotimp.Este evocata stralucirea cerului care ne arata o zi calda si frumoasa,mai frumoasa decat vara.Aici intalnim comparatia ca figura de stil ,autorul compara stralucirea toamnei cu cea a verii.Multe verbe la timpul trecut vin si intaresc spusele autorului (n-ar putea,n-a fost).Este un acord ,o intelegere in toate elementele folosite de autor pentru a evidentia frumusetea unei zile in anotimpul toamna.Ceva ce n-a mai fost vreodata o unicitate sesizata de creator

Utilizator anonim: cu placere
Alte întrebări interesante