Studii sociale, întrebare adresată de nadejdadima, 9 ani în urmă

comentati va rog mottoul.....''nimeni nu poate trai fara prieteni chiar daca stapaneste toate bunurile lumii,,...urgent ..va rog.....in jumate de pagina..( 15...rinduri..)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ionutz123
37
Mottoul face referire la prietenie, care este mai presus de toate.Mai explicit
mottoul, care seamana cu un proverb, îndeamnă lumea sa-si pretuiasca prietenii, de care au nevoie la greu, nu averile , care nu oferă decat tristeţe si nefericire.
Atunci cand ti-e greu nimeni nu te poate ajuta mai mult decat prietenii si familia, bunurile materiale ramanand materiale.
Spre exemplu este aniversarea ta si nu ai prieteni cu care sa te distrezi, iar bunurile materiale nu pot tine locul prietenilor.
Acest motto este un indemn către toti oamenii sa-si iubească prietenii.
Răspuns de Imbuzan
19
In ziua de azi orice problema inseamna un pas in viata unde inervin prietenii sa te ajute sa te incurajeze sau sa-ti dea sfaturi bune . Cu prietenii te poti relexa sau distra pentru ca ei sunt persoanele in care ai incredere . In concluzie daca nu ai prieteni nu ai cine sa te sprijineasca sa te indrume si nu ai cu cine te distra . (Acesta poate fi unul din argumentele tale si daca vrei poti sa-l mai dezvolti si poti sa dai si intamplari personale )
Alte întrebări interesante