Limba română, întrebare adresată de Diuţa1Furnicuta, 9 ani în urmă

Comenteaza pe scurt fragmentul:
,,Multa lume, care imi va citi povestea, isi va da seama ca raul de care ne ferim mai mult si ni se pare mai inspaimantator devine de multe ori portia mantuirii noastre si de asemenea singura prin care putem scapa de nenorocirea in cere ne aflam"

(Daniel Defoe- Robinson Crusoe)


Diuţa1Furnicuta: raul = răul
Diuţa1Furnicuta: PE SCURT
Diuţa1Furnicuta: NU UITATI!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de legislatie
2

Ne desfasuram viata intre limite pe care ni le programam singuri. Eu nu pot sa fac asta, nici cealalta..Ma tem de una sau de alta. Imi e frica sa explorez ca sa nu se intample ceva rau...Incet incet, ne construim o "cutie"  ce ne limiteaza si mai mult deschiderea mintii si increderea in noi.  

In situatii deosebite, mai ales cand se pune problema supravietuirii, ne aflam in fata unor situatii in care, facand exact ceea ce ne temeam mai mult, reusim . Abia atunci intelegem ca limitarile noastre au fost iluzorii, ca puterile pe care le avem sunt cu adevarat deosebite, si ca putem sa facem infinit mai multe lucruri de cat banuiam. 



legislatie: pe scurt ar fi asa: doar in situatii speciale intelegem ca limitarile noastre au fost iluzorii, ca puterile pe care le avem sunt cu adevarat deosebite, si ca putem sa facem infinit mai multe lucruri de cat banuiam
Diuţa1Furnicuta: cum ai zis tu e bn
Alte întrebări interesante