Limba română, întrebare adresată de delia27, 9 ani în urmă

Comenteaza urmatoarele afirmatii:
Tinerilor nu ar trebui sa li se vorbeasca despre moarte.
Cei mai multi crestini nu se gandesc la moarte.
Oamenii care au o relatie cu Dumnezeau se tem mai putin la moarte.
Frica de moarte este inceputul intelepciunii.
Tinerii nu se simt bine atunci vorbesc despre moarte.
Moartea este singura certitudine a vietii.
CEL putin 2 randuri la fiecare daca puteti va rogg urgennttt....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denysaellena
20
la prima
Eu consider ca tinerilor ar trebui sa le se vorbeasca despre oameni deoarece este un lucru normal care li se intampla tuturor oamenilor.
la a doua
Este adevarat , multi dintre crestini nu se gandesc la moarte deoarece isi traiesc viata din plin.Vorbind despre moarte , le-ar aduce o dispozitie nu chiar atat de buna.
la a treia
Oamenii care au credinta in Dumnezeu si care se roaga Lui , nu au frica de moarte deoarece stiu ca vietile lor sunt in mainile Lui , si ca atat timp cat El exista , nimic nu poate sa fie de speriat.
la a patra 
Intr-adevar , frica de moarte este inceputul intelepciunii deoarece , vorbind desrpe acest lucru , simtit nevoia de a ne ruga lui Dumnezeu si astfel , ne apropiem mai mult cu sufletul de El.
la a cincea
In ziua de astazi tinerii se simt prost atunci cand vorbesc despre moarte deoarece acest lucru este un lucru , intr-adevar trist. De aceea , multi dintre ei evita convorbirile legate despre moarte. Intr-adevar , chiar nu este bine sa vorbesti despre moarte cand stii ca ai toata viata inainte.
la a sasea
 Eu sunt de acord cu afirmatia "Moartea este certitudinea vietii". Asa a hotarat Dumnezeu , in urma pacatului savarsit de protoparintii Adam si Eva , asa ca fiecare om , va trece la randul sau , prin aceasta "etapa" , fara de care viata "urmatoare" nu ar fi posibila. 
             sper ca e bine :D. 
Răspuns de Hannaa
9
1)Nu ar trebui ca sa li se vorbeasca despre moarte, deoarece au tot viitorul in fata, cand aud cuvantul "moarte" se gandesc ca e posibil ca sa nu mai prida ziua de maine;2) Deasemenea nici crestii nu se gandesc la moarte pentru ca majoritatea se gandesc ca au o familie, si lor le este frica sa se gandeasca la moarte; 3)Oamenii care merg constant la biserica si stiu ca Dumnezeu exista,ei asteapta ca sa moara pentru ca stiu ca vor ajunge intr-un loc mai bun; 4)Nu cred ca moartea este inceputul intelepciunii, deoarece un om care se gandeste costant la acest cuvant, pot avea o obsesie cum ca ar putea muri din clipa in clipa;5) Cum am spus la prima comentare nu se simt bine ca sa vorbeasca despre acest cuvant deoarece ei stiu/cred ca au tot viitorul in fata; 6) Moartea nu este singura in care poti avea incredere in viata asta, doar ca atunci cand vorbesti despre moarte te gandesti ca vei ajunde la Dumezeu si vei duce o viata mai buna! 
 Sper ca ti-am fost de ajutor! ;)
Alte întrebări interesante