Completati astfel incit ca propozitia obtinuta sa fie adevarata a)(_;2)U(-√ 5+∞)=(-10,+∞)
b)[-√5,_]∩[_,7)=[1,6] c) (-∞;2,5)∪(_,+∞)=(-∞+∞) d) (_,√37)∩(-∞,6)=(13,6)
prima persoana care face acest exercitiu cu tot cu explicatie am sai dau coroana dar si puncte inplus (rapid) dau si bifa daca trebuie
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) ( -10 ; 2) U (-√ 5+∞) = (-10 , +∞)
b) [-√5 , 6] ∩ [1 , 7) = [1 , 6]
c) (-∞ ; 2,5) ∪ (2 ,+∞) = (-∞ ; +∞) = R
d) (13, √37) ∩ (-∞ , 6) = (13 , 6)
braduionowwcqf:
multumesc mult
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă