Matematică, întrebare adresată de EncryptingDataBase, 8 ani în urmă

completati fiecare expresie de mai jos pentru a obtine un patrat perfect. VA ROG JUTATIMA
a) x^2 - 6x ... = (x - ...)^2
b) ( ... - 2)^2 = x^2 - ... x + 4

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miladydanceclub
3

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

Anexe:

EncryptingDataBase: MULTUMESC
Răspuns de Utilizator anonim
4

Răspuns:

a) \: x {}^{2}  + 6x + 9 = (x - 3 {})^{2}  \\ b) \: (x - 2) {}^{2}  = x {}^{2}  - 4x + 4

Alte întrebări interesante