Limba română, întrebare adresată de Mihaela12344566, 8 ani în urmă

Completeaza in 6-10 enunturi,programul unui elev in timpul anului scolar,folosind adverbe de loc,timp si mod din cutia de mai jos:
Adverbele sunt
Domol
Seara
Dupa amiaza
Dimineata
Acolo
Acasa
Atent
Apoi
Repede
Putin
.............ma trezesc la ora 7:00,...........merg............la baie pentru a ma inviora ai a mi face igiena corporala. Ma imbrac............in hainele pregatite........... de .............
Iau micul dejun,dupa care plec la scoala. .......... .............. raman pana la ora 13:00 sau 14:00. Dupa terminarea orelor,ma intorc .......... mananc,ma odihnesc............ ,dupa care ma apuc de teme.
............... ies in parc sau ma relaxez citind si ascultand muzica ................. cinăm in familie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
1
Dimineața mă trezesc la ora șapte ,apoi merg domol la baie pentru a mă inviora și a-mi face igiena corporala. Mă îmbrac repede în hainele pregătite de seara. Iau micul dejun, după care plec la școală. Acolo rămân până la ora 13 sau 14. După terminarea orelor, mă întorc acasă, mănânc, mă odihnesc puțin, după care mă apuc de teme.
După amiaza ies în parc sau mă relaxez citind și ascultând muzica. Seara cinam în familie.

Mihaela12344566: Mersii muuult
marcela16: Cu plăcere
Răspuns de Utilizator anonim
0
Dimineața mă trezesc la ora 7:00 , apoi merg domol la baie pentru a mă înviora și a-mi face igiena corporală.Mă îmbrac repede în hainele pregătite atent de seară.
Iau micul dejun,după care plec la școală.Acolo rămân pâna la ora 13:00 sau 14:00.După terminarea orelor,mă întorc acasă,mănânc,mă odihnesc puțin,după care mă apuc de teme.După amiaza ies îm parc sau mă relaxez citind și ascultând muzică.Seara cinăm în familie.
Alte întrebări interesante