Biologie, întrebare adresată de mihaeluska1, 8 ani în urmă

Completează în caiet afirmațiile cu informația omisă.
Selectează noțiunile corespunzătoare din lista alăturată.

Senzațiile pe care le are onul se datorează acțiunii comune a ..., ... şi a ... .Aceste organe constituie un sistem,denumit ... .
Fiecare organ de simt receltioneaza anumiti... . Astfel, ... percepe lumina,culori,mediu prin ...si ... .
... este procesul prin care animalele si omul recunosc anumite aspecte ale mediului; de exemplu,căile de migratie,adapostul,hrana etc.
... este actul de emitere si reciptionare a mesajelor prin semnale.Prin semnale,animalele isi atrag partenerii,anunta prezenta dusmanilor,isi exprima frica sau bucuria etc.
In procesul de comunicare,omul receptioneaza si transmite mesaje prin semnale si ... poate fi exprimat nonverbal (gestual) sal verbal (prin cuvinte)... are calitatea de a inlocui toate celelalte semnale din natura.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
17
Senzațiile pe care le are onul se datorează acțiunii comune a ochilor..., .. urechilor. şi a .. nasului. .Aceste organe constituie un sistem,denumit .. organe de simț. .
Fiecare organ de simt receltioneaza anumiti..stimuli. . Astfel, . ochiul.. percepe lumina,culori,mediu prin ..retina .si .. pupila. .
.. văzul. este procesul prin care animalele si omul recunosc anumite aspecte ale mediului; de exemplu,căile de migratie,adapostul,hrana etc.
.vocea.. este actul de emitere si reciptionare a mesajelor prin semnale.Prin semnale,animalele isi atrag partenerii,anunta prezenta dusmanilor,isi exprima frica sau bucuria etc.
In procesul de comunicare,omul receptioneaza si transmite mesaje prin semnale si semne... poate fi exprimat nonverbal (gestual) sal verbal (prin cuvinte) și... are calitatea de a inlocui toate celelalte semnale din natura.
Alte întrebări interesante