Limba română, întrebare adresată de MarcuGheorghe, 8 ani în urmă

Completează o pagină de Jurnal, în care să prezinți ce te-a impresionat mai mult astăzi.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de thebest34
6

Dragă jurnal,

Astăzi a fost o zi extrem de specială. Mă bucur că am avut parte de ea și m-am gândit să îți povestesc și ție ce peripeții am avut astăzi.

Eram la bunici, vorbeam și râdeam împreună. Dintr-o dată văd ceva blanos, era ca un ghem. M-am dus afară sa investighez ce se ivea. Sub stratul moale de blăniță gri, văd o pisicuță cu un nas roz si ochii albăstrui precum cerul limpede. Am luat ghemul în brațe și l-am dus în casă. Mama, venind din bucătărie, s-a uimit de minunea ce o țineam în brațe. M-am tot rugat de ea și de tata să o luam la noi. După multe rugăciuni, au acceptat, căci nu aveau cum să reziste ochilor mei ,,dulci".

Am decis să o numesc *îi pui tu un nume* și o iubesc foarte mult!

Cu fericire,

*numele tău*


MarcuGheorghe: mulțumesc frumos
Răspuns de ioananarcisabargaoan
1

În această zi superbă pe mine ma impresionat foarte mult priveliștea din munți,este una superbă rareori dacă ai parte de asa priveliște.Ai foarte mult de mers prin munți ca să ajungi pana in vârf,din vârf se văd casele atat de mici,masinile,oameni totul este fabulos.Foarte mulți brazi si conuri căzute,drumurile nu sunt chiar atât de sigure,si nu poti urca cu o masina normală,va trebui cu una de sport vei putea să o închiriez dar trebuie să i-o dai la fel de bună,să nu fie stricată.

În fiecare secundă poate cădea pietre de pe munți și de aceea nu este indicat să mergi lângă munți, si este indicat să mergi la marginea drumului,obosești foarte tare in timp ce mergi si va trebui să vă luați minimum 5,6 blidoane de apă.Acolo rareori dacă găsești apă,si cu cât urci mai sus temperatura crește e cât mai frig,nu va recomand să vă luați mari bagaje pentru ca nu veți mai avea puterea de a merge mai departe.

Explicație:

Sper ca îți va plăcea!

Am stat ceva până l-am scris!

Am uitat la început ca titlu pune:Dragă Jurnalule,


MarcuGheorghe: mulțumesc frumos
ioananarcisabargaoan: Cu plăcere
thebest34: cu placere
Alte întrebări interesante