Biologie, întrebare adresată de madalinasiade, 9 ani în urmă

completeaza:
.... sint influentate de factori ... si factori .... . Animalele, pentru a ... , isi elaboreaza ... de integrare in mediu. Unele animale - ... -au blana deasa si groasa, altele -...- cad in hibernare,iar ... pleaca in tarile calde. ... pentru a se apara de ... se alipesc strins unul de altul. Iar .... are blana .... pentru a reflecta ... si labe acoperite cu ... .
Va rog ajtatima imi trebuie pentru miine.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sandacirlig1
188
Animalele ca si plantele sint influentate de factori biotici si factori abiotici.Animalele  pentru a supravietui,isi elaboreaza comportamente de integrare in mediu.Unele animale (vulpea polara,ursul,renul,boul moscat,-au blana deasa si groasa,altele-(bursucul,vulpea,pisica salbatica)-cad in hibernare,iar pasarile pleaca in tarile calde .Pinguinii pentru a se apara de frig se alipesc strins unul de altul.Iarr sobolanul-de-nisip din desert are blana deschisa pentru a reflectarazele solare,si labe acoperite cu blana.
Sper sa te ajute:)

iulianagaideec: Animalele ca si plantele sint influentate de factori biotici si factori abiotici.Animalele pentru a supravietui,isi elaboreaza comportamente de integrare in mediu.Unele animale (vulpea polara,ursul,renul,boul moscat,-au blana deasa si groasa,altele-(bursucul,vulpea,pisica salbatica)-cad in hibernare,iar pasarile pleaca in tarile calde .Pinguinii pentru a se apara de frig se alipesc strins unul de altul.Iarr sobolanul-de-nisip din desert are blana deschisa pentru a reflectarazele solare,si labe
Alte întrebări interesante