Limba română, întrebare adresată de GabiCuDoiB, 8 ani în urmă

Completeaza spatiile libere ( eu deja am completat unele dar la celelalte nu stiu)


Portretul orasului balti: orasul balti are titlul (statut) de municipiu si este situat in partea de nord a Chisinalului. In orasul Balti traiesc aproximativ 128000 de locuitori. Orasul Balti are un rol ......... sporit, este vestit in tara si peste hotare prin producerea de ......... , si ............. .

Daca as fi in vizita orasului balti, mi-as procura un/o ......... , pentru ......... , deoarece ............................................................................................................................................................ . Vreau sa mai adaug ca ............................................................................................................. .


P.S. acest text l-am luat din cartea de economie clasele V - VI

DAU CORANA VA ROG REPEDE


GabiCuDoiB: va rog am nevoie urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cloredana58
1

Răspuns:

Portretul orașului Bălți: orașul Bălți are titlul de municipiu și este situat în partea de nord a Chișinăului. În orașul Bălți trăiesc aproape 128000 de locuitori. Orașul Bălți are un rol productiv sporit, este vestit în țară și peste hotare prin producerea de mărfuri și automobile . Dacă aș fi în vizita orașului Bălți, mi-aș procura un automobil/o mașină, pentru călătorii, deoarece este utilă. Vreau să mai adaug că sunt calitative.

Explicație:

Nu prea știu dacă e corect, am făcut ce am putut, sper că te-am inspirat


GabiCuDoiB: merci :>
cloredana58: cu drag
GabiCuDoiB: meriti coroana :)
cloredana58: mulțumesc
Alte întrebări interesante