Limba română, întrebare adresată de ademinion12358, 8 ani în urmă

completeaza textul cu cuvinte potrivite.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bunhhsv
6

Ploaia furtunoasa a asternut zarva la poalele dealului.In gradina bunici,Mariana nu a mai vazut cei doi iepurasi pe care i-am adus bunicii de ziua ei.S-au ascuns,probabil,sub foile de varza si sau speriat de cainii vecinului .              L-am intrebat si pe Sorin,prietenul ei,dar nici el nu ia vazut .Mariana ia umbrela rosie si cauta prin toata gradina.Parca ia inghitit pamantul.Nu ia venit sa creada ca sau ascuns in marginea gradinii sub o frunza de dovleac.Ei sau asezat in doua labute si iau lins marianei degetele.S-au cuibarit in cojocul ei si in curand o sa i ia somnul de la caldura din odaie.


ademinion12358: multumesc
Răspuns de andreeaioana16
9
Ploaia s-a așternut la poalele dealului. În grădina casei, Mariana nu i-a văzut pe cei doi iepurași pe care i-a adus bunicii de ziua ei. S-au ascuns, probabil, sub foile de varză și s-au speriat de câinii vecinului.
L-a întrebat și pe Sorin, prietenul ei, dar nici el nu i-a văzut. Mariana ia umbrela roșie și caută prin toată grădina. Parcă i-a înghițit pământul.
Nu i-a venit să creadă că s-au ascuns la ?marginea grădinii sub o frunză de dovleac. Ei s-au așezat în două lăbuţe și i-au lins Marianei degetele. I-a cuibărit în cojocul ei și în curând o să-i ia somnul la căldura din odaie.
Îmi dai coroană?

ademinion12358: Mulțumesc mult pentru răspuns! !
andreeaioana16: cu plăcere
andreeaioana16: Îmi dai coroană?
bunhhsv: Lai copiat.
andreeaioana16: ba nu l-am copiat
ademinion12358: Vă mulțumesc amândurora
ademinion12358: ✔✅✔✅✔
Alte întrebări interesante