Limba română, întrebare adresată de cosmosamini1, 8 ani în urmă

Compune o compunere cu expresia Copacul cu radacini adanci , nu se teme de furtuna ( Omul cu prieteni adevarati nu se teme de dusmani )
Dau coroana !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de floricica85
0
Ideea compunerii e foarte actuala. Viata contemporana, cresterea nivelului de viata, dezvoltarea economica si sociala a omenirii, face ca oamenii sa fie mai responsabili, mai exigenti si mai mult sa faca fatpe bune, si vorba sa corespunda cu faptele. Incepand din copilarie, cand pentru noi invatatura este principalul, trebuie sa ne facem sa fim noi buni prieteni si cei de ne inconjoara sa fie la fel. Acumuland cunostinte pozitive, deprinderi pentru viata, prieteni construim o viata mai buna. Proverbul Copacul cu radacini adanci nu se teme de furtuna, il pot spune si in aceste momente, cand incepem sa formam personalitatea.
In viata trebuie sa fii u bun prieten si cine te inconjoara trebuie sa fie prieteni adevarati.. Fiindca si alt proverb spune, ca prietenul la nevoie se cunoaste. Invatand, trebuie ssne ajutam reciproc, de exemplu eu inteleg mai bine matematjca, eu ajut, le lamures prietenilor, iar eu am nevoie de ajutor la limba e engleza si mie imi ajuta Andriana sa ma corectez.
Alte întrebări interesante