Limba română, întrebare adresată de cosminlihet12, 8 ani în urmă

Compune o compunere de 15-20 randuri despre o întâlnire cu un animal fioros în care sa ai o secventa narativa una descriptiva și una dialogală!
VĂ ROG AJUTAȚIMA CAT MAI RAPID POSIBIL!!!!シシシシシシシシシ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iustinagrigore72
1
Vara trecută am fost alături de părinții mei intr-o vacanța tropicală în Maldive, am explorat insule și mări infinite! Am stat și m-am bronzat pe plaja in fiecare zi iar de fiecare data parca soarele mă gâdila subtil pe piele.
-Astăzi mergem intr-o pădure tropicală! O sa fie absolut palpitant! Zise mama mea pe o voce entuziasmantă.
-Dar mie îmi este frica! Dacă văd tot felul de animale s- sau dacă ma rătăcesc!? Toate aceste scenarii îmi treceau prin minte dar mama și tata tot au insistat sa mergem.
Ajungând acolo, deși m-am dat cu o pudra anti țânțari deja mă mănâncă pielea de la bestile flămânde. Aerul era diferent, sălbatic dar curat. Auzeam tot felul de sunete de la păsări pana la crengi trosnindu-se sub picioarele mele.
Deodată am văzut ceva, nu mi am dat seama ce era prima oară, credeam ca sunt paranoic/ă dar cu cât se apropia mai mult cu atat îl diferențial mai tare. Era un șarpe! Era imens cu culori deschise întinse pe tot corpul lui. Am fugit cât de repede am putut spre părinții mei și din fericire nu l-am mai văzut pe parcursul aventurii.
De atunci un lucru știu sigur, nu voi mai merge in excursii exotice niciodată!

cosminlihet12: ms mult
cosminlihet12: am așteptat ca să-ți dau coroana
Alte întrebări interesante