Limba română, întrebare adresată de Tironelena, 7 ani în urmă


Compune o povestioară pe tema Vreau să realizez singur

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alberto2001
3

Era o dată un băiat pe nume Alex care avea o pasiune pentru construcții. El își dorea să construiască propria lui casă, dar nu avea suficiente bani pentru a angaja o echipă de constructori. Așa că, el a decis să învețe cum să construiască singur.

Alex a început să studieze totul despre construcții, de la fundații la acoperișuri și a învățat cum să folosească toate uneltele necesare. El a început să construiască fundația casei sale, dar a întâmpinat multe probleme și a făcut multe greșeli. Nu a fost ușor, dar el a refuzat să renunțe.

După câteva luni de muncă, Alex a reușit să construiască fundația casei sale și a început să construiască pereții. El a lucrat cu atenție la fiecare detaliu și a făcut tot posibilul să facă lucrurile cât mai bine.

Cu fiecare zi care trecea, casa lui Alex începea să ia forma. El a lucrat din greu pentru a o termina înainte de iarnă, iar în cele din urmă a reușit. Casa lui era acum gata și era mândru de tot ceea ce a realizat singur.

Alex a învățat că dacă ai o pasiune și ești dispus să muncești din greu, poți realiza orice îți propui. El era fericit că a construit propria sa casă și era mândru de tot ceea ce a realizat singur.


Tironelena: mersi
ionjosu1985: multumesc
Alte întrebări interesante