Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Compune un text amuzant în care să utilizezi cel puțin 5 din cuvintele: butelie, doctor dușman, matur, regizor, rucsac, sever, simbol, veverița, verigă. Rapid!!! Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de XredX
0

Răspuns:

Eu eram cu o veverita si un om mai matur. Ne duseram si noi la brutar sa cerem caiete. Dupa ce am cerut niste caiete am mers sa imi iau un rucsac ca sa ma duc si eu la regizor sa ma filmeze cu noul meu rucsac. Apoi fratele meu ia dat iubitei sale o veriga. Dupa ce fratele meu ia dat veriga el era sever avea un simtop cam neobisnuit. Dupa am mers intr-o casa si am vazut un simbol ILUMINATI. Apoi mi se facea rau cand ma uitam. Asa ca am mers la doctor si apoi mam trezit si am realizat ca a fost un vis.

Explicație:


XredX: sper ca e bun
XredX: si sa nu uiti de coroana
Răspuns de fataaiadraguta88
0
Cu butelia
Eram la țara cu bunicile mele.Străbunica ma pusese pe mine și pe tata sa umplem ‘butelia’,am fost de acord așa ca ne am dus la vale.
Acolo ne am întâlnit cu un ‘dușman ‘ de al Nostru ,,‘veverița ‘“.Noua nu ne plac veverițele ,iar aceasta veverița venea spre noi .Tata se panichease și din greșeală a trântit ,,butelia pe piniorul meu.Și ce mai ma durea!Ajungand încapi acasa mama a luat ‘rucsacul”ei vindecător de ‘doctor’.Mi a spus ca trebuie sa ma ‘maturizez ‘deoarece nu am nici o lovitura .Veverița aceea avea un ‘simbol’ care e tare am vrut sa ma împrietenesc cu ea ca sa nu îmi mai fie frica dar aceasta s a dus intr o ‘veriga’.
Sper ca te am ajutat dar nu am folosit chiar toate cuvintele ca nu am știut !
Alte întrebări interesante