Limba română, întrebare adresată de onutaandutap2fsjx, 8 ani în urmă

compune un text cu titlul "în vacanta la bunici"


eutehelpsitumahelp: Bunica mea este o femeie dulce, la fel și bunicul meu. Ne înțelegem uimitor de bine. Dar, fiind un copil de ani, și stând mai mult în fața unui computer, nu eram obijnuit/ă să stau între animale, iar bunicii mei nu suportă asta.
eutehelpsitumahelp: Zilele erau apăsătoare și în singurătatea și animalele acelea nu mai puteam suporta. Nu știam ce să fac. Nu aveam internet, nici semnal. Totuș...
eutehelpsitumahelp: vacanța era un fel de rai mixat cu iad.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionilavi2006
1

In vacanta am fost la bunicii mei. Bunica mea ( si o descrii, adica parul, culoarea ochiilor, varsta etc )iar bunicul (descrii).

Cum am intrat pe poarta, catelusii mie dragi au sarit pe mine. Erau asa de veseli, incat ca li se citea bucuria in ochii lor cristalini.

Apoi, l-am vazut pe bunicul meu care ma astepta. L-am pupat pe obraz, apoi la luat in brate. Peste 2 minute, o vad pe bunica, careia iam sarutat obrazul. Ei mau servit cu cativa biscuiti cu ciocolata. Apoi am povestit ce intamplari sau mai petrecut acasa. Ei zambeau, cu orice cuvant pe care il spuneam. Ei miau spus ca, anii aucopilăriei trecut ca o clipa. Ei au imbatranit, insa eu m-am facut mare. Erau foarte bucurosi, vazand ca, ii ascult cu placere.

Intotdeauna ma simt bine la bunicii mei!

Alte întrebări interesante