Limba română, întrebare adresată de ValentinGamerHD, 8 ani în urmă

Compune un text cu titlul "Învățătoarea mea".​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Loicasteam
7

Răspuns:

Doamna noastră învăţătoare, ( aici scrii numele ei) este o persoană calmă şi blândă precum o mamă iubitoare. Încă din clasa întâi, doamna învăţătoare a fost alături de noi şi ne-a călăuzit paşii în viaţa de şcolar. Deşi nu este rea, ea este o persoană severă atunci când vine vorba de lecţiile pe care trebuie să ni le facem. Cu toate acestea niciodată nu ne-a certat pe nedrept, iar calificative pe care ni le pune doamna sunt întotdeauna cele corecte.

Toţi copiii din clasă o îndrăgesc pe doamna Popescu. Ea este şi o femeie frumoasă. Înaltă, cu un par minunat, îmbrăcată tot timpul îngrijit şi elegant, doamna noastră învăţătoare este cea mai apreciată învăţătoare din întreaga şcoală. Chiar şi elevii din celelalte clase o respectă şi o îndrăgesc foarte mult.

Sper ca te am ajutat :D


ValentinGamerHD: pe profesoara mea chiar o cheama popescu
ValentinGamerHD: mersi
Loicasteam: Serios? ce bine am nimerit. Nu ai pentru ce, sper sa iei o nota buna
Răspuns de eladeny
3

Răspuns:

Încă din perioada copilăriei, am trăit și voi trăi sentimente profunde de iubire față de învâțătoarea care m-a îndrumat spre un început al vieții, conturând o atmosferă specifică acelei vârste. Cu chipul blând, cu inima deschisă, cu dragoste nemăsurată față de noi, copii , a unei generații care aprofundează cunoștințe noi și a cărei curiozitate crește, a știut să ne învețe cu firea deschisă și bună ce înseamnă comunicarea, viața , simplitatea printr-o trăsătură morală de iubire și respect completată de onestitate. Pot confirma că primii ani ai școlii se datorează învățătoarei mele pe care o admir și o respect .

Explicație:

Sper că te-am ajutat!

Nu știu ce clasă ești pentru că pare puțin mai alambicată din cauza exprimării...

Alte întrebări interesante