Limba română, întrebare adresată de CristiBoss2017, 9 ani în urmă

Compune un text de 15 randuri despre vacanta de paste ! repede pls !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antoniavulga
0
A inceput vacanta de paste toata lumea este in toiul pregatirilor.Supermarketurile sunt pline de lume.Eu si mama a trebuit sa astept mult la rand la casa ca sa putem iesi din supermarket.abia iesiseram si ne grabeam sa putem ajunge acasa ca sa nu prindem circulatie.
Cand am ajuns acasa am despachetat cumparaturile din masina.Ne-am impartit treburile si am terminat foarte repede.Mama si tata mi-au facut o surpriza.M-a dus la Felix acolo unde ne-am petrecut toata vacanta.
Acolo m-am facut prieteni noi si ne-am distrat impreuna.
Aceasta este vacanta petrecuta de paste pentru mine.
Sper ca te-am ajutat.
Răspuns de Utilizator anonim
1
A venit luna aprilie.luna in care se sarbatoreste Pastele!acum toate famliile le vezi prin magazine mall-ri sa.si înoiasca garderoba si sa cumpere multe obiecte pentr aceasta sarbatoare!Eu cu familia mea vom merge la seara de înviere a domnului nostru iisus hristos!La biserica la ora 12 noapte vom lua lumina si vom asculta slujba! adoua zi vom merge la cimitir!acolo ne.am intalnit cu prietena mea cea mai buna(numele ei).Dupa ce se termina slujba la cimitir vom merge acasa la noi si vom ciocni un ou rosu!legenda spune ca ouale se vopsesc roșii deoarece este sangele Domnului nostru Iisu Hristos!cel care si.a dat viata pentru noi!Voi petrecere acesta sarbatoare minunata alaturi de iubita mea familie!
Sper ca te am ajutat
Vreau corana
Alte întrebări interesante