Limba română, întrebare adresată de andreea6660, 8 ani în urmă

Compune un text de 80-100 de cuvinte, în care să îl descrii pe pasionatul cititor al cărților cu aventurile vrăjitorului Harry Potter
‼️‼️DAU COROANA‼️‼️
‼️‼️ESTE URGENT‼️‼️

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristeaciprian68
7

Explicație:

Pasionatul cititor al cărților din seria "Harry Potter" este o persoană căreia , în general adoră cărțile de tip SF (stiintifico -fantastic), este tipul de om aventurier , pasionat de citit, cu sufletul plin de dragoste pentru literatura contemporană.

Ca alte cărți de genul, VOLUMELE "Harry Potter " au fost printre cărțile preferate ale copiilor , dar și adolescenților , de ce nu și printre preferatele oamenilor mari .

Orice pasionat de lectura care a citit un asemenea tip de romane , cu siguranță este printre persoanele ce au în minte talentul de a compune povesti , chiar poezii , adică un talent de scriitor.

Răspuns de dariaelena12
6

Răspuns:

Ei bine, in opinia mea un pasionat cititor al cartilor Harry Potter este un om aventurier, caruia îi place mereu sa fie "bagat in priza" adica sa astepte cu sufletul la gura sfarsirul paginii sau al capitolului. Exista o multime de carti de genul cum ar fi volumele Narnia, iar cei care au citit sau vor citi volumele Harry Potter le vor citi si pe acestea!

Mai pe scurt un pasionat cititor al acestor volume magnifice care descriu viata mai "neobisnuita" a acestiu vrajitor mult cunoscu sunt foarte curios si vor sa descopere cat mai multe si cu siguranta prin intermediul acestor carti va invata sa se exprime in viata de zi cu zi sau chiar sa compuna el insusi acest gen de carti SF!

Sper ca este bine si ca am atatea cuvinte!

Alte întrebări interesante