Limba română, întrebare adresată de sevastredyana, 9 ani în urmă

Compune un text in care sa descrii o zi din viata ta. Vei folosi cate un pronume si cate un adjectiv pronominal din cele invatate.
Multuumesc!!!!
Nu am imaginatie...va rog ajutati-ma!! :) ;)
VA ROG...PENTRU MAINE AM TEMA!!!!
:)


lullaby: cate pronume si cate adjective trebuie? caat de lung trebuie sa fie textul?
sevastredyana: un pronume....si un adj pron....cel utin 1 nu conteaza....un text...nu trebuie sa fie asa mare....unu mititel cat sa incapa ce vrea in cerinta...multumesc daca ai face....:)
goorgreen: O zi din viata mea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lullaby
26
Exista anumite momente, cand observ mai atent, ca toate faptele si evenimentele de zi cu zi  care au legatura cu mine se aseamana izbitor si, parca, traiesc mereu aceeasi zi, ca intr-un cerc, din care orice as face, nu mai pot iesi.
Cum, in viziunea mea, atat zilele care se succed cu rapiditate, cat si activitatile insele desfasurate in cadrul lor par similare, nu este prea dificil de descris o zi din propria viata.
     Asa cum evident, totul incepe de la inceputul zilei, dimineata, imi place sa cred ca sunt suficinet de matinala, incat sa ma impac cat mai bine cu notiunea de timp, si tot ce implica el,  si sa ma inarmez cu destula rabdare, atentie si energie pentru a trece cat mai usor de jungla orasului si a ajunge in timp-util la scoala.
     Indiferent cum s-ar sfarsi o zi de scoala, imi dau seama ca a mai trecut inca una si stiu ca scopul meu este sa le traversez oricum, pe toate.
     Cu ultima urma de energie,reusesc sa ajung din nou acasa, destinatia finala,  spatiul meu vital pe care il impart nu de demult cu un mic  necuvantator canin care reuseste ca prin farmec, sa-mi inlature orice urma de stres ori griji acumulate, asa cum face orice prieten de nadejde.

lullaby: nu stiu daca e in regula si ceea ce cauti, m- a cam lasat inspiratia.
sevastredyana: este bun oricum...multumesc!!!
Răspuns de goorgreen
22
Astazi este o zi foarte mare si foarte importanta pentru mine deoarece astazi am sa particip la o competitie extra scolara de infrumusetarea mediului cu domul profesor Andrei si cu doamna profesoara Anca . Am sa joc un rol foarte important ,deoarece eu fac parte din cei care or sa jurizeze acest concurs.Concursul se va desfasura in aer liber si toti participanti se vor inarma cu buna voie si mult spirit de echipa .
Concursul incepe : Voi cei din echipa albastra va trebui sa plantati un numar minim de 30 de pomi fructiferi !
Primul care reuseste sa planteze cei mai multi pomi castiga 
Start 
Alte întrebări interesante