Limba română, întrebare adresată de raul22456, 8 ani în urmă

compune un text la persoana intai​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrielailenei
1

Răspuns:

Buna, sa ști ca nu știu dacă este corect

Explicație:

O inima adevărată (a unui cățel)

A fost odată o cățelusa sărmana și necăjit. Eu văzând-o pe strada mam gândit sa o duc acasă la mine, în gradina cea verde, și sa ii dau ceva de mâncare și apa.

Peste 10 minute am ajuns acasă împreună cu cățelusa. Am dus-o în gradina și mam dus în casa după niște carne și apa. Cat timp eram în casa cățelusa sa întâlnit cu celalalt cățel al meu mai mare.. Cățelul meu mai avea ceva granule în bol, și tot atunci el a luat cățelul sărman de gat și la dus în cușca sa pt al hrăni ca pe propriul sau câine. Când a ajuns în cușcă cățelul cel sărman a sărit repede cu capul în bol și a mâncat tot în mai puțin de 3 minute. Câinele meu văzând ca ii era foarte foame și sete a venit în casa la mine și ma tras de picior pana la robinet ca să pun în alt bol niște apa..

Eu văzând ca cățelului sărman ii era asa de sete si foamne iam dis repede niște carnita, gramul și lapte +apa ca să se hrănească. Cățelul era foarte fericit ca se făcuse satul de atâtea bunătăți.

Peste o zi cățelul stătea doar pe lângă mine cea ce ma făcea fericit mereu și bucuros pt ca ma puteam juca cu el o zi întreaga.

Nu știu sigur dacă e corect dar na..


raul22456: mersi
gabrielailenei: cu drag
Alte întrebări interesante