Limba română, întrebare adresată de 17273883, 8 ani în urmă

compunere 150-250 cuvinte despre gradina zoologica

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dachshundlover2231
3
Era o dimineata racoroasa de vara.Totul în jour era adroit si linistit.
Dintr-I data sunt trezit/trezita brusc de larma copiilor de afară.Cum altfel?...Se deschisese gradina zoologica!Ce veselie!Ma imbrac si fug repede spre lift...
plin de lume era si bucurie cat cuprinde!O!Proves cum z burda
gaini de Colo Colo.Parcă si ele pareau zglobii!dar inainte de toate vroiam sa vad caii.Ajunsesem chair cand ingrijitorii Le dadeau drumul din grajduri si ii hraneau cu man care proaspata.Caii erau sanatosi si pareau Plano de energize.Incepusera sa alerge do sa necheze de incântare,cu cozile cozile stufoase flutarându-se in vânt.
M-am dues apoi sa visitez ursii.Ce creaturi
incantatoare!Price an cu fascinatie cat de repede inota in apa din apropiere.Am vazut si cum do I puiuti we Judah prion iarba frageda.
Dupaia ratonii.Ce pot sa zic de ei?Tare sireti is,asta-I sigur. M-am intors doar pt. o clipa...si ce sa vezi?Ratonul imo sterpelise mancarea din buzunarul deschis.Sa-ti file de bine!
Am visitat de asemenea si porcusorii de Guineea.Era atat de dragalasi!Mai ca-I luai in brate!Apoi m-am Uitat la ceas...STATUSEM 4 ORE IN GRADINA ZOOLOGICA.A FOST MINUNAT!MA BUCUR SA STIU CA DR ACESTE ANIMALE SE ARE GRIJA.
DAR TOTUSI....AS FI VRUT SA STAU MAU MULT.
Alte întrebări interesante