Limba română, întrebare adresată de violeta994345518182, 8 ani în urmă

Compunere 40 randuri despre cum imi iubesc familia

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de duduudusus
15
sper ca te am ajuta,mult succes in continuare iti doresc ♡♡♡
Anexe:
Răspuns de AlexandraDaria16
8
Familia mea
Familia mea a fost,este şi va fi mereu pe primul loc în viaţa mea.Mereu mi-a oferit ajutor si ma invatat de bine de când eram copil mic.Cel mai mult imi iubesc părinţii şi să nu uit de surioara mea mai mică,Cristina.Mereu mi-au fost alături în momentele grele şi in clipele fericite.
Îmi este dor foarte mult de bunicii mei,care din păcate nu mai sunt şi le simt mereu lipsa.Pe bunica o iubeam foarte mult pentru că m-a crescut de mica si a fost ca o mamă pentru mine.Mereu imi pregătea mâncare când veneam de la grădiniţă şi ma astepta cu braţele deschise.Aş da orice să o mai văd măcar o singură dată.O altă dorinţă ar fi să imi văd bunicul,pe care nu l-am văzut niciodată,din păcate.A fost un moment foarte greu când am pierdut-o pe bunica.Chiar si acum când spun de ea mă întristez..
Ţin foarte mult şi la mătusa mea,care mereu imi susţine părerile şi tot ceea ce fac.Mereu ma face să zâmbesc şi este alături de mine.Nu aş vrea să o pierd niciodată.
Pe sora mea mereu o iubesc,chiar dacă mă mai supără si mă cert cu ea câteodată,pentru că nu mă ascultă şi face multe şotii,dar nu am stat niciodată mult timp supărată pe ea.Imi place când vine în fiecare dimineaţă si mă trezeşte să plec la şcoală.Deci,pe scurt,am o cea mai minunată soră.
Pe părintii mei ii iubesc nespus de mult pentru că mereu îmi oferă tot ce vreau.Aş vrea să aibă o viaţă vesnică si să nu mă părăsească niciodată,astfel nu ştiu ce m-aş face.
Am o familie minunată şi nu aş pleca de lângă ea pentru nimic in lume.Nu sunt cuvinte care să definească iubirea mea faţă de familie.Sper să rămânem mereu aşa uniţi cum am fost din totdeauna!
Alte întrebări interesante