Limba română, întrebare adresată de ela78, 9 ani în urmă

compunere Amintiri din cei patru ani de scoala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de franci27
8
Este o zi calduroasa de toamna. Ma indrept spre locul unde trebuie sa ma intalnesc cu viitori mei colegi. Aici vad mai multi copii de varsta meaa si o doamna cu ochii calzi si privire dragastoasa.
Intram in clasa si facem cunostinta. In acest an mi-am facut o multitudine de prieteni si nu ma asteptam sa imi mai fac, dar nu am stiut ce ma asteapta anul viitor. Si asa s-a terminat clasa I, tinand in manute prima noastra diploma, cu emotii in suflet .
Vara a trecut si clasa a II-a ne-a primit cu bratele deschise.Aici am aprofundat tainele limbii romane si ale matematici si mi-am facut prieteni si la alte clase. Am participat la concursuri, am luat note si la final am descoperit cum este sa fi un elev adevarat. Cu diploma de la clasa, cu diplomele de la concursuri si chiar si medalii. 
Cu nerabdare am ajuns si in clasa a III-a unde am facut activitati, am invatat lucruri noi, si totodata am participat si la concursuri. La finalul anului,numarul diplomelor s-a dublat si incet, incet a crescut si umarul medililor.
Dupa acest an, am crzut ca nu se poate mai bine, dar noi nu stiam ce ne asteapta in clasa a IV-a, care a venit foarte repede si ne-a intampinat cu activitati in aer liber, concursuri ca in fiecare an si note cat mai bune.Aproape de finalul anului, a venit si mult asteptatul banchet, unde veselia a fost maxima si distractia infinita  .De data aceasta, cu lacrimi in ochi, am ajuns la momentul in care primeam ultimele diplom de la doamna invatatoare. Dupa ultimele ore petrecute alaturi de colegi si doamna invatatoare, am plecat acasa, cu diplomele si medalile de la concursuri.
Acesti patru ani au fost cei mai frumosi ani din viata mea si as dori  sa ii mai traiesc odata.
SPER CA TE-AM AJUTAT.
Alte întrebări interesante