Limba română, întrebare adresată de Vichi111, 9 ani în urmă

compunere ...bucuria unui copil necajit

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ogxuj
1
Îmi amintesc ca o doamna a cumpărat mere și pere. Și un copil necăjit stătea și se uIta cum nepoțelul sau manca din para și mar. Nepoțelul se duce și el sa îl întrebe pe băiat dacă vrea o para sau un mar. Băiatul a răspuns ca da. Nepotul doamnei aceleia ia dat cu mare bucurie para și mărul. Când a venit femeia la întrebat unde este para și mărul, acesta a mărturisit ce a făcut. Femeia a fost bucuroasa ca nepoțul sau este bun cu cei care au nevoie. Aceasta la adoptat pe copil, și tot timpul când venea Nepoțelul acasă se juca cu acel băiat.

Ogxuj: Coroana;numai dacă vrei
Răspuns de AndreiIonela16
0
Bucuria unui copil necăjit
A fost odata un copil necăjit ca nu primea ce își dorea.Într-o zi el mergea la școală si pe drum se întâlnise cu colegul lui si au vorbit pana la școală ei se întâlniseră cu un catelus foarte drăguț si au mai rămas puțin sa se joace cu el,apoi se întâlniseră cu un motănel si acel motănel era si el frumușel foc.
Cei doi copii s-au distrat pe drum si însfârșit ce doi au ajuns la scoala. Si așa din acel copil necăjit a devenit bucuros si nu a mai fost necăjit de acum înainte.

Sper ca te.am ajutat
Coroana?
Alte întrebări interesante