Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

compunere "ce ai face daca ai putea oprii timpul de 5-7 randuri,in care sa folosesti structura "Daca as putea oprii timpul..." plz help my dau coroana!

2 decembrie 2015, ora 22:01

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Allexa111
3
Daca as putea opri timpul, cu siguranta as face tot ce mi-as dori si ce nu am visat sa fac vreodata. As fii curioasa sa vad ce se ascunde in muzee ,in locuri interzise si in Casa Poporului. As putea cotrobai zile,luni,ani....si tot nu m-as opri.
Răspuns de scolarrepatriat1
8
Dorinyta mea cea mai mare  este sa pot petrece cat mai mult timp cu persoanele dragi ! Asadar mi-am propus sa folosec timpul cat mai mult in scop benefic si sa nu uit niciodata ca el este asa de scurt ,prin urmare am decis sa gandesc cat mai mult pozitiv si sa-mi imaginez  cum ar fi : daca as putea sa opresc timpul ?! daca as putea sa stiu ce va fi Maine sau cum va fi ,ideile erau geniale si doar la aceste minunate ganduri  miam dat seama cat de pretios este timpul nostru si cat de mult il dispretuim ,asa ca am decis sa raman cu o amintire frumoasa din aceasta experienta si am scris ceva frumos :Daca as avea aripi,mi-as lua zborul si primul meu popas ar fi pe Tarmul Iubirii,unde se afla dragostea adevarata,unde minciuna are gust de amar ,si nepasarea nu exista ,Si daca acest loc nu exista,eu i-as da nastere si as faca ca timpul sa sta in loc .
Alte întrebări interesante