Limba română, întrebare adresată de Deutsaa, 9 ani în urmă

Compunere ce imi placea si ce nu in clasele I-IV
VA ROG URGENT !! SA FIE FOARTE FRUMOASA!!!!!!!! SA CONTINA SI EXPRESII
PS:trec in clasa a 5 a
OFER CORONITA CELEI MAI FRM COMPUNERE !!


Deutsaa: va rog,cine stie sa scrie !!
Deutsaa: ...........

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de beatriceionela
1
Au trecut patru ani de cand am facut primii pasi spre poarta scolii si am primit primul zambet al dumneavoastra,doamna invatatoare. Imi amintesc si acum cum a fost primda data cand am pasit cu pasi repezi spre "casuta" in care am petrecut patru ani.
Aici,am invatat ce inseamna sa ai un prieten care sa te ajute si sa-ti fie aproape mereu,cum e sa fii iubit de semenii tai ,ce inseamna sa-ti ajuti aproapele si sa fi ajutat. Aceste lucruri mi-au placut foarte mult,dar au fost si zile,care nu au decurs prea bine.Cum ar fi,atunci cand am luat o nota mai mica la o lucrare,deoarece nu am fost atenta...
Nu pot nega ca a fost totusi un an scolar destul de greu,care ne-a solicitat mai mult decat de obicei,insa,lucrurile invatate ne-au facut sa reprezentam cu mandrie scoala la concursurile,olimpiadele de matematica si romana. Vreau sa-i multumesc doamnei invatatoare pentru momentele in care am invatat sa fim mai buni,sa ajutam si mai ales pentru excursiile realizare impreuna.
Imi va fi dor de aceasta perdioada...O sa-mi amintesc cu drag clipele petrecute impreuna si o sa spun cu mandrie ca am fost elevul clase a 4-a B(...sau ce clasa esti tu) 
Cu parere de rau trebuie sa lasam in urma aceasta etapa a vietii noastre si sa pornim cu incredere si speranta in urmatoarea etapa,clasa a5-a.

Deutsaa: dau coroana dupa ce mai primesc un raspuns.E minunata compunerea!
beatriceionela: Ok,multumesc! Ma bucur ca iti place!!
Alte întrebări interesante